MinByHou.dk

Navnet: "3F Superliga" fortsætter

10 maj, 2023 | 13:00
- Af Redaktion
3F forlænger deres sponsoraftale med Danmarks bedste fodboldrække, hvorfor navnet "3F Superliga" vedbliver som navnet på ligaen.
MinByFoto.dk
DEKLARATION
Alt. tekst:MinByFoto.dk
Billedetekst: Dette billede er ikke relateret til indholdet i denne artikel, men er i stedet en midlertidig løsning på en teknisk fejl. Vi beklager ulejligheden og arbejder på at rette problemet.

Tilskuertallene til 3F Superliga har været støt stigende de seneste år, og sæsonen 2022/23 tegner til at sætte rekord. Det har partnerskabet med 3F faktisk en andel i. Lige fra begyndelsen af sponsoratet fik 3F medlemmer mulighed for at få billetter til kampene – og ledsagerbilletter med rabat – og der er kommet mange 3F medlemmer gennem indgangen til de danske stadions, siden 3F blev hovedsponsor tilbage i sæsonen 2019/20.

– Fodbolden og 3F passer perfekt sammen. Vi står for rigtigt mange af de samme værdier. Fællesskabet og holdspillet er det, der kendetegner både os og fodbolden. Så det er et naturligt sted for os at sikre samarbejde og synlighed omkring Danmarks største arbejderidræt, siger 3F-formand Henning Overgaard og fortsætter:

– Vi har været meget glade for samarbejdet omkring 3F Superliga og med klubberne. Det giver vores medlemmer en række fordele – og som Danmarks største og stærkeste fagforening giver det os en rigtig god synlighed at være med i 3F Superliga, siger Henning Overgaard.

Også hos Superligaen A/S er der begejstring over forlængelsen.

– Vi er superglade for at fortsætte fællesskabet med 3F. Vores partnerskab mellem Danmarks største fagforening og Danmarks største sportsturnering har fungeret utroligt godt. Vi sætter begge fællesskab i højsædet – og er med til at samle Danmark og danskerne i det fællesskab på tværs af Danmark, lyder det fra formand i Superligaen A/S Thomas Christensen.

Kilde: 3F via Ritzau

Relaterede nyheder
Kontakt info
Pressenævnet
Tilmeldt pressenævnet siden 25. maj 2011
Tip os
Annoncer
CVR
43545841 - MinByDanmark ApS
Licens
Kontakt